top of page
EPS_4737.jpg

ZEKERHEID

De wereld om ons heen digitaliseert snel. Havens, ziekenhuizen, banken en overheden, ze kunnen simpelweg niet meer zonder een goed werkende IT-omgeving. Mensen werken ook steeds meer thuis en de verwachtingen van medewerkers, klanten en partners is dat ze overal en altijd toegang hebben tot hun gegevens. Dit maakt dat de vraag naar goede Identity & Access Management specialisten maar blijft toenemen.

 

Bij KEA starten we het opleidingstraject met het oprichten van jouw toekomstige bv waarvan jij de naam hebt bedacht. Tijdens de opleiding staat deze bv op naam van zowel KEA als die van jou. Dit komt omdat wij een investering doen in jouw toekomstige bv

Zo kom jij  meteen op je eigen loonlijst te staan. Vast contract en zekerheid; check.

Aan het einde van het opleidingstraject dragen wij de bv in zijn totaliteit aan jou over met daarin je eigen eindverdienste. Hoe hoog deze eindverdienste is? Dat hangt af van je prestaties en wat de opdrachtgevers je extra betalen. De verschillende leuke en uitdagende opdrachtgevers waarmee jij in contact komt tijdens je opleiding doen dus al direct zaken met jou.

Zo begin je dus vanaf dag 1 te werken vanuit je eigen bv en word je onder je eigen naam onderdeel van KEA en het grotere netwerk van IAM specialisten waar KEA ook onder valt. Dit in combinatie met de toenemende vraag naar zelfstandige IAM-specialisten, zorgt al voor zekerheid. De enige onzekere factor, dat ben je zelf. Jij bepaalt je eigen toekomst.

bottom of page