top of page
Over ons

KEA is ontstaan naar de visie van Wim, Rob en Erik.

Alle drie Identity & Access Management (IAM) specialisten en onderdeel van de maatschap Fortigi. Een groep van specialisten die geloven in zelfstandig ondernemerschap gecombineerd met kwaliteit binnen het IT-security vakgebied.

KEA is opgericht, omdat wij vinden dat het niveau in IT in het algemeen veel te laag ligt. Dit is met name het geval voor het specialisme IAM. Er bestonden simpelweg nog geen goede opleidingen of cursussen voor dit vakgebied. Dit komt vooral omdat het een breed vakgebied is en de ontwikkeling van technologie heel snel gaat. Een cursus van 2 weken vanuit je werkgever maakt je geen goede IAM-specialist. Het vereist een andere benadering en een speciale vorm van opleiding en beroepsidentiteit. 

Vanuit dat idee is de visie en KEA ontstaan: een opleidingstraject waar zelfstandig ondernemerschap het fundament van is.

Wij zijn actief op zoek naar nieuw talent en willen onze visie en het daaraan verbonden opleidingstraject met de rest van Nederland en de wereld delen. Dit alles staat zo goed als mogelijk omschreven op deze website, mocht je vragen hebben, voel je uiteraard altijd vrij om contact met ons op te nemen.

Over KEA

De naam KEA is een afgeleide van de papegaaiachtige vogel 'Kea' die leeft op het zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Deze vogel staat bekend als één van de meest creatieve, slimme en nieuwsgierige papegaaisoort. Hierdoor is de Kea ook de enige van zijn soort die kan overleven in een ruw berggebied. Door hun intelligentie, zijn ze in staat om praktische obstakels/problemen op te lossen om zo bij hun voedsel te komen. Ze doen dit zelfs in samenwerking met elkaar.

In die zin belichaamt de Kea onze visie en dragen wij de naam van deze papegaai. 

 

Daarnaast ziet de Kea er uit als een simpele, saaie papegaai. Totdat hij of zij haar vleugels openslaat. 

9112326315_fd68edb20b_o (1).jpg
log_Fortigi_RGB_web.png
Over Fortigi

Fortigi is Esperanto, de wereldtaal, en betekent elkaar versterken.

De leden van Fortigi zijn zelfstandige consultants met verschillende invalshoeken op het Identity & Security specialisme. Allemaal hebben ze een bewezen track-record van succesvolle projecten en behoren al jaren tot de top in hun vakgebied. 

Opgericht in de vorm van een maatschap zonder aandeelhouders of aandeelhoudersbelangen. Leden van de maatschap staan garant voor elkaar in de breedste zin van het woord. Onderling vertrouwen en transparantie zijn daarbij van het grootste belang.  Fortigi heeft geen medewerkers, maar iedere maat is ondernemer.

KEA is ontstaan vanuit deze maatschap. Dus de visie, kernwaardes en principes worden door iedereen gedeeld. De leden van Fortigi ondersteunen het opleidingstraject en zo versterken wij elkaar.

Dit is ook het doel van deze nauwe samenwerking tussen de maatschap Fortigi en KEA. Zo bestaat er de mogelijkheid om onderdeel te worden van deze maatschap na het opleidingstraject bij KEA. 

bottom of page