top of page
EPS_4611.jpg

Onze propositie

Wij zoeken enthousiaste en leergierige IT'ers die aan het begin van hun loopbaan staan en de beste willen worden in hun vak. 1 tot 3 jaar werkervaring is een pré maar niet noodzakelijk. We zoeken mensen die nieuwsgierig zijn, willen weten hoe het echt zit en bereid zijn daar een stapje extra voor te zetten.

 

Het KEA concept is gebaseerd op investering en resultaat. Investering van investeerders in jou, maar ook investering van jou in jezelf. Jij investeert jouw passie, jouw tijd en jouw energie en accepteert dat je initieel (mogelijk) een iets minder hoog salaris hebt dan dat je ergens anders zou kunnen krijgen. KEA zorgt ervoor dat jouw investeerders tussen 40.000 en 60.000 euro aan startkapitaal beschikbaar stellen. Dat geld wordt gebruikt om jou de best mogelijke start, opleiding en vorming te geven.

 

Wij bieden een startsalaris (2700 t/m 3300 euro bruto per maand) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Telefoon, laptop, alle noodzakelijke middelen voor een fijne (thuis)werkplek, een lease auto, NS-businesscard, etc. Daarnaast is er een zeer ruim opleidingsbudget beschikbaar. Hieruit wordt o.a. een eigen lab server gefinancierd en alles wat jou kan helpen je verder te ontwikkelen. Ook intensieve en persoonlijke begeleiding van onze IAM-specialisten is onderdeel van jouw opleiding. Hopelijk heb je geen hekel aan reizen, want we gaan (zodra het weer kan) minimaal 1 keer per jaar op een buitenlandse trip naar een conventie of training. 

 

Als jij goed werk levert dan zal de initiële inleg van je investeerders snel terugbetaald zijn. De afgelopen jaren was dat tussen 1,5 en 2,5 jaar na de start. Zodra dat gelukt is krijg je direct 10% extra salaris. Als je hele investeringscontract is afgerond (tussen 3 en uiterlijk 4,5 jaar) dan dragen wij de volledige BV aan jou over. We leggen je graag in een persoonlijk gesprek uit waarom dat bijna ‘om niet’ gebeurt. Na overdracht staat er normaliter nog tussen de 30.000 en 50.000 euro op je zakelijke rekening. Dit bedrag is een buffer om zakelijke tegenvallers op te vangen en jouw extra beloning. 

 

Tot slot mag je verwachten dat jouw bedrijf tussen de 120.000 en 180.000 euro per jaar aan omzet draait. Op dat moment is het aan jou om te bepalen hoeveel je jezelf daarvan aan salaris betaald. Jij bent dan ondernemer, jij maakt dan de keuzes.

bottom of page