top of page
EPS_4773.jpg

ONDERNEMERSCHAP

Na de selectieprocedure start je met het bedenken van de naam van jouw toekomstige bv.

Vervolgens starten wij de opleiding met het oprichten van deze bv mede op jouw naam. Daar kom je vervolgens meteen op de loonlijst te staan. De verschillende leuke en uitdagende opdrachtgevers waarmee jij in contact komt tijdens je opleiding doen direct al zaken met jou.

Gedurende het opleidingstraject leer je dus ook wat het is om zelfstandig ondernemer te zijn en hoe te werken vanuit je eigen bv. Aan het einde van het opleidingstraject dragen wij de bv in zijn totaliteit aan jou over. Zo ben je niet enkel een IAM-specialist geworden, maar heb jij je onder onze vleugels ook ontwikkeld tot zelfstandig ondernemer.

 

Door deze opzet van het opleidingstraject beschik je tevens meteen over een bijzonder netwerk van klanten en collega IT-ondernemers. Je bent zelfstandig ondernemer maar je blijft onderdeel van het KEA-netwerk.

 

Zelfstandig ondernemerschap vormt als kernwaarde het fundament om succesvol te zijn binnen IAM.

Wij investeren in jou, zodat jij uiteindelijk ook in jezelf gaat en blijft investeren. Een vereiste in een vakgebied dat zich kenmerkt door continu nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

 

Doordat jij uiteindelijk zelf de keuzes gaat maken waar en hoe je bij toekomstige opdrachtgevers aan de slag gaat, ben en blijf je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Resultaat naar werk, intrinsieke motivatie, korte lijntjes, nee durven en kunnen verkopen. Jij wordt en bent uiteindelijk de specialist. Door deze opzet zul jij je vak het beste kunnen uitvoeren, wat het resultaat uiteindelijk ten goede komt voor zowel jou als de opdrachtgever. Jij beweegt mee met de opdrachten die je aanneemt, volgt de cursussen die je nodig hebt en je blijft in controle over je eigen specialisme.

Hier staan wij als KEA voor.

bottom of page