top of page
EPS_4609.jpg

ZELFONTWIKKELING

Voor Identity & Access Management specialist bestaat geen opleiding en geen cursus die je kunt doen. Daar is het vakgebied gewoon te breed voor en gaat de technologische verandering veel te snel. KEA is juist daarom opgericht, omdat wij vinden dat het niveau in IT in het algemeen veel te laag ligt. Veel jonge consultants krijgen een cursus van een paar weken en moeten daarna aan de slag. Daarnaast is de begeleiding vaak beperkt en cursussen buiten het directe aandachtsgebied worden vaak niet betaald of aangemoedigd.

Wij willen een omgeving bieden die aanzet tot verdieping en verbreding. Die je in staat stelt continu te blijven ontwikkelen.

Wij plaatsen jou persoonlijke ontwikkeling centraal en proberen alle barrières om jezelf te ontwikkelen weg te halen. Van budget om je eigen server of netwerk te bouwen, thuis gewoon om mee te spelen, tot het stimuleren om boeken te lezen over een heel breed scala aan IT security gerelateerde onderwerpen. Ook al hebben die niet altijd een directe relatie met je dagelijkse werkzaamheden.

Zelfstandig ondernemerschap is daar ook een middel voor. Het stelt jou in staat om zelf je eigen keuzes te maken over waar je je tijd en aandacht aan wilt geven. Hoeveel ruimte jij maakt om je eigen nieuwsgierigheid de vrije loop te laten. Over het algemeen zijn onze uurtarieven hoger, maar besteden we ook veel meer tijd aan training dan een gemiddelde IT-consultant.

De drive om te blijven leren is wat ons allemaal kenmerkt. Zo kom je in een netwerk van andere studenten die allemaal dezelfde passie delen.

bottom of page